פריטטה עם מורל, פול וגבינת פקורינו רומאנו
פריטטה עם מורל, פול, וגבינת פקורינו רומאנו יכול להיות רק ללא גלוטן וצמחוני מתכון שחיפשת. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טרגון, פטרוזיליה, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שעועית פאבה, מנטה, פקורינו רומנו ברוסקטה, כריך טוסקני: פול וגבינת פקורינו, ו מאפינס מלוחים עם פול, גבינת פקורינו וסלאמי.
הוראות
לבשל שעועית fava במים רותחים 30 שניות.
הסר עם כפית מחוררת, ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז היטב. לקלף עור קשה משעועית.
מניחים פטריות בקערה קטנה של מים קרים; פטריות מערבולת בעדינות כדי להסיר כל חצץ.
מסננים על מגבות נייר, מלטפים פטריות יבש.
שמן חום במחבת 8 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות למחבת; מטוגנים 5 דקות או עד השחמה.
שלב 1 כף גבינה, פטרוזיליה, והבא 6 מרכיבים (דרך חלבוני ביצה) בקערה בינונית; מערבבים עם מקציף. מערבבים פטריות ושעועית.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב בעדינות.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד הקצוות נפוחים והמרכז כמעט מוגדר.
מפזרים העליון של פריטטה עם הנותרים 1 כף גבינה. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה.
מקשטים עם עלי טרגון טריים, אם תרצה בכך.