פריך אגס, תפוח ואוכמניות
אגס, תפוח ואוכמניות פריכות יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. אם יש לך גרידת לימון, גרידת תפוז, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו אגס-תפוח-Cranberry Crisp, פריך תפוחים, אגסים וחמוציות, ו תפוח, חמוציות ופריך אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לקלף וליבות אגסים ותפוחים לחתוך אותם לחתיכות גדולות.
מניחים את הפרי בקערה גדולה וזורקים עם חמוציות, שידות, מיצים, סוכר מגורען, קמח, קינמון ואגוז מוסקט.
יוצקים לתבנית אפייה 9 על 12 על ידי 2 אינץ'.
מערבבים את הקמח, סוכרים, מלח, שיבולת שועל וחמאה קרה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט.
מערבבים על מהירות נמוכה במשך 1 עד 2 דקות, או עד התערובת היא בהתפוררות גדולה.
מפזרים באופן שווה על הפרי, מכסה את הפרי לחלוטין.
מניחים את תבנית האפייה על תבנית גיליון מצופה קלף ואופים במשך 50 דקות עד 1 שעה, עד שהחלק העליון חום והפירות תוססים.