פריך תפוחים לבישול איטי עם רוטב וניל חם
פריך תפוחים לבישול איטי עם רוטב וניל חם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לכו לחנות ותרימו אגוז מוסקט טחון, קמח, ג'ינג'ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו פודינג לחם תפוח מתבשל לאט עם רוטב חמאה חם, פריך תפוחים לבישול איטי, ו פריך תפוח מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, קמח וקינמון בקערה גדולה.
מניחים בבישול איטי ריסס עם ספריי בישול.
מערבבים פירורי gingersnap, שיבולת שועל, אגוזים וחמאה עד מעורבב; מפזרים על תערובת תפוחים. מכסים במכסה. מבשלים על נמוך 3 עד 5 שעות (או על גבוה 2 כדי 2-1/2 שעות).
מקציפים תערובת פודינג, אגוז מוסקט וחלב בקערה ניתנת למיקרוגל עם מקציף 2 דקות. מיקרוגל בגובה 2 דקות., ערבוב אחרי כל דקה. כף מעל מנות בודדות של קינוח.