בקר מטוגן בברולו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 2121 קלוריות, 239 גרם חלבון ו 117 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם תנור ברזל יצוק אמייל, פורצ'יני, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בקר מטוגן בברולו, Brasato Al Barolo (בשר צלוי ביין), ו ריזוטו אל ברולו + קרוסטיני ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור, עם מתלה במרכז, עד 121°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
העונה כל המשטחים של הצלי עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
3
יוצקים את שמן הזית לתוך המחבת הגדולה, ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את הצלי, וחומים אותו על כל צד במשך דקה או שתיים, מבלי לזוז, עד קרמל בכל רחבי.
5
הסר למגש.
6
עדיין מעל חום בינוני-גבוה, טיפה בירקות לחתוך שיני שום, לזרוק מעיל עם שמן, ולהתפזר במחבת. טיפה ברוזמרין, עלי מרווה, אגוז מוסקט מגורר, פלפל, פורצ ' יני מיובש, ומלח כפית הנותרים, ולזרוק את כולם יחד. מבשלים 3 או 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד את חתיכות בשר משחימים על תחתית המחבת, רק עד הירקות לרכך, ואז להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צווארי עוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לדחוף את הירקות לצדדים, ולהחזיר את הצלי למחבת, הנחת שטוח על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים את שלושת בקבוקי היין וכל מיצי הבשר שנאספו על מגש. הצלי צריך להיות לפחות חצי submergedadd בשר בקר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מכסים את הסיר, וחום עד היין מהביל אבל לא רותח. לחשוף את המחבת, ולמקם אותו בתנור. לאחר 30 דקות, לסובב את הצלי כך הבשר החשוף שקוע בנוזל צלי. קלע בדרך זו, הפיכת הבשר במחבת כל 30 דקות, במשך כ 3 שעות, עד מזלג מכרז. הנוזל לא צריך להרתיח&151;אם הוא עושה, לשפוך קצת מים קרים כדי לעצור את מבעבע, ולהוריד את טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
לאחר 4 1/2 שעות בערך, לבדוק את הבשר עם מדחום בשר. כאשר הטמפרטורה הפנימית שלה מגיע 82°it צריך להיות פירסינג בקלות עם עבורלקחת את המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את הבשר למגש, עם חתיכות גזר וסלרי שלמים לשמש כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
לרפרף כל שומן מן המיצים braising, חום לרתיחה, ולהפחית עקביות חצוף כי מעילים את הגב של כף.
13
יוצקים דרך מסננת להגדיר מעל מיכל נקי. לחץ על המיצים מן עשבי תיבול מתוחים חתיכות ירקות.
יוצקים כל מיצים ממגש הבשר, ומתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. (אם אתה לא הולך להגיש מיד, לשים את הבשר וירקות שמורים ברוטב לנוח מגניב, במשך כמה שעות או לילה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
15
כדי לשרת, לחתוך את חציית הבשר (קל יותר כאשר הוא מגניב).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
16
יוצקים שכבה רדודה של רוטב במחבת רחבה, ולהניח את הפרוסות, חופפים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מחממים את הרוטב כדי מבעבע, כפית אותו על הבשר, כך הפרוסות מצופות קלות. הרם אותם עם מרית רחבה, להחליק על מגש חם, מאוורר החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
18
מחממים את הגזר והסלרי ברוטב מדי, אם שמרת אותם, ולסדר על המגש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
19
מגישים, מעבירים יותר רוטב מחומם ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20
n / n / N / N פורסם על ידי קנופף.n / nLidia Bastianich מארח את המופע pbs הפופולרי ביותר, "המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה" ובעל מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי, פיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק.