פרלינים, קפה ועוגת שמנת
פרלינים, קפה ועוגת שמנת דורשים על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. לך לחנות ותביא סוכר חום, תערובת עוגה, פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תותים ועוגת קפה שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל, תותים ועוגת קפה שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל, ו עוגת גבינה עם פרלינים וקרם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז וקמח מחבת אחת 9x13 אינץ'.
מערבבים את העוגה, ביצים, ליקר קפה ושמן בקערה גדולה ומערבבים במהירות בינונית במשך כ 2 דקות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 25 דקות (עשוי להשתנות). נעשה כאשר עוגה קפיצים בחזרה למגע או קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. לשים בצד על מדף קירור.
כדי להפוך פרלינים: לשלב חמאה וסוכר חום בסיר קטן.
חום על בינוני עד בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה במשך 2 דקות, שוב ערבוב כל הזמן.
יוצקים פקאן ולהסיר מחום. מערבבים, ואז מיד לשפוך pralines על העוגה. עוגה מגניבה במקרר.
כדי להכין ציפוי: לשלב תערובת פודינג, חלב, גבינת שמנת, ציפוי קצפת nondairy, והכה עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב.
מורחים על עוגה. מוכן לשרת!