פרפה גרנולה תוצרת בית
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1814 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "קוקוס", "צימוקים מוזהבים" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מתכון פרפה פירות ויוגורט (ענבים וגרנולה פרפה), יוגורט גרנולה פרפה, ו פרפה גרנולה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מערבבים את שיבולת השועל, אגוזי פקאן, גרעיני חמניות ובוטנים בקערה גדולה. בקערת ערבוב נפרדת, לשלב את הסוכר, דבש, שמן, וניל, קינמון, מלח ו 1/4 כוס מים.
יוצקים את תערובת הנוזל על תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד בשילוב.
יוצקים על שני סדינים אפייה להתפשט באופן שווה.
אופים 40 דקות, תוך ערבוב באמצע כדי לאפשר אפילו בראונינג. להעלות את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
יוצקים את תערובת שיבולת השועל המבושלת לקערה ומערבבים בצימוקים, חמוציות וקוקוס.
בואו מגניב. הגרנולה תשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר במקום קריר ויבש עד 3 שבועות.
בארבע כוסות פרפה או קערת זכוכית גדולה, ליצור שכבות מתחלפות של גרנולה, יוגורט ופירות יער, באמצעות סך של 2 כוסות של גרנולה.