קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פרפה דלעת קראנץ'

פרפה דלעת קראנץ'
פרפיות דלעת קראנץ' דורשות כ -20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 403 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -21 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש דלעת, עוגיות ג'ינג'ר, תערובת פודינג וניל ואגוזי פקאן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פרפיות דלעת עם קראנץ' שיבולת שועל , פרפיות וניל-ברי קראנץ ' ופרפאות וניל-ברי קראנץ' .

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים חלב ופודינג במהירות נמוכה 2 דקות. מערבבים פנימה תוספת מוקצפת, דלעת ותבלין פאי. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כף מחצית מהתערובת לשש כוסות פרפה; מעל מחצית מפירורי הג'ינג'רס. חזור על שכבות. למעלה עם תוספת מוקצפת. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

ניתן לשלב פרפה עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "