פשטידות קטנות עם פטריות בר: Panzerotti Ai Finferli
פשטידות קטנות עם פטריות בר: Panzerotti Ai Finferli דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, יין, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 89% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פשטידות קטנות עם פטריות בר: Panzerotti Ai Finferli, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו Panzerotti: החלפת בציר.
הוראות
הכן את המאפה על פי המתכון, ולהתגלגל אפילו עובי. עם כוס מים או חותך עוגיות, לחתוך לתוך מעגלים בקוטר 2 1/2 אינץ'.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן על חום גבוה עד לעישון.
מוסיף את הפטריות ו לטגן על חום גבוה עד השחמה.
מוסיפים את השום, הפטרוזיליה, מסקרפונה ומלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומסירים מהחום.
כף חלק המילוי על חצי אחד של כל אחד מעגלי מאפה. מקפלים כל מעגל על עצמו ולחץ על הקצוות כדי להפוך חותם.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים בערך 1/2 כוס שמן זית על אש גבוהה עד שכמעט מעשנים. מטגנים את המאפים בשמן עד שחום זהוב משני הצדדים.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר, ולאחר מכן לשרת.
בקערה גדולה, לשלב יין, מים ושמרים ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מוסיפים 2 כוסות קמח יותר ומערבבים עם הכף לעוד 2 עד 3 דקות, כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
הביאו את הבצק יחד עם הידיים והפכו אותו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך כ 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק מוצק, חלק.
מניחים אותו בקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים אותו במגבת.
תן לו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.