פשטידת ארטישוק
פשטידת ארטישוק דורשת בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, ו לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
לטגן שום עד שהוא מתחיל להשחים. מערבבים את לבבות הארטישוק ומבשלים 10 דקות לפני הוספת פירורי הלחם וחצי מגבינת הפרמזן. כאשר מחומם דרך, להעביר חצי תערובת ארטישוק לקרום העוגה.
יוצקים ביצים מעל תערובת ארטישוק ומפזרים בשאר גבינת הפרמזן. כפית את שאר תערובת ארטישוק לתוך העוגה העליון עם גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד הקרום מתחיל חום.