קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פשטידת דגים עם ציפוי שוודי ותפוחי אדמה

פשטידת דגים עם ציפוי שוודי ותפוחי אדמה
פאי דגים עם ציפוי שוודי & תפוחי אדמה יכול להיות רק ללא גלוטן ו pescatarian מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 209 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, סרטנים, מניית ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידת דגים עם ציפוי בטטה, פאי רועים מצופה תפוחי אדמה ושוודים, ו תפוחי אדמה, שוודי וכרישה מוקרמים.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה והשוודים במים רותחים עד למכרז (כ -20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
מחממים התנור ל 190C / גז 5 / מאוורר 170C. While תפוחי אדמה ושוודים לבשל, לשים את הגבינה הרכה ואת המניה לתוך סיר גדול וחום בעדינות, ערבוב עם כף עץ, עד מעורבב וחלק. עכשיו להוסיף את cornflour מעורבב ומבשלים עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה רכהגבינה רכה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
מערבבים את הדגים לתוך הרוטב עם סרטנים ופטרוזיליה. מתבלים עם קצת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
להטות את התערובת לתוך צלחת אפייה 1.5 ליטר/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מסננים את תפוחי האדמה ואת השוודי, מועכים אותם היטב ומתבלים עם פלפל שחור. כפית את המחית על הדג כדי לכסות אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
אופים במשך 25-30 דקות עד צנרת חם, ולאחר מכן להעביר גריל חם במשך כמה דקות כדי בראון את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מגישים עם אפונה קפואה או תירס מתוק.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.