פאי סיר עוף בסגנון ביתי דורש כ 43 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. לך לחנות ותביא את פימיאנטו, מרק עוף, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
1
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף עוף, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מרק וחמאה, מערבבים היטב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מערבבים ירקות ותפוחי אדמה מעורבים. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוח אדמה רך. מערבבים פימיאנטו, מלח ופלפל; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים