קושיקל
מוכן ב7 דק.
מנות7
ציון בריאות1
מגזין

צדפות בחצי פגז עם צ'ילה, כוסברה וסלסה לימון מאייר

צדפות בחצי פגז עם צ'ילה, כוסברה וסלסה לימון מאייר
המתכון צדפות על חצי פגז עם צ'ילה, כוסברה, ו-Meyer Lemon Salsan מוכן בסביבות 7 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 6 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי כוסברה, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות בחצי פגז עם צ'ילה, כוסברה וסלסה לימון מאייר, צדפות על הצדפה עם סלסה כבושה-ג'ינג'ר, ו צדפות על חצי הקליפה עם סלסה בגריל גינה.

הוראות

1
מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה ומקררים, מכוסים עד הקור (ועד 6 שעות). מתבלים עם יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מגישים עם צדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."