צדפות ים מושחרות מעל גרגירי אבן-קרקע עם Beurre Blanc וניל
צדפות ים מושחרות מעל גרגירי אבן-קרקע עם Beurre Blanc וניל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. אם יש לך אבקת שום, מלח, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק עוף לרתיחה ב 3 qt. סיר. בינתיים, לשלב קמח תירס ו 7 מרכיבים הבאים בשקית ניילון zip-top. תניח בצד.
מערבבים גריסים לתוך מרק, לטאטא כל הזמן. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד עובי הרצוי, ערבוב מדי פעם. מערבבים בגבינת פרמזן ו 2 כפות. חמאה.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, להכין Beurre וניל בלאן.
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מניחים צדפות בשקית מקפיא פלסטיק zip-top עם תערובת קמח תירס; שקית חותם, ולזרוק למעייל היטב.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מניחים צדפות במחבת חמה, ומבשלים 3 דקות. הפעל צדפות, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 3 דקות נוספות או רק עד הסוף.
ממש לפני ההגשה, לחמם גריסים על אש בינונית נמוכה, הוספת מרק עוף קטן, במידת הצורך. גריסים בכפית על צלחות הגשה. מסדרים צדפות על גריסים; טפטוף עם Beurre Blanc וניל.