צדפות עם אגוזי לוז ויניגרט חמאה משחימים
צדפות עם אגוזי לוז ויניגרט חמאה משחימים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם טימין, שאלוט, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית ירוקה עם חמאה שחומה מתכון אגוזי לוז, אספרגוס עם צדפות, חמאה שחומה פרושוטו, ו צדפות צרובות עם רוטב חמאה לימון משומן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד חום זהוב עמוק ורוב הקצף שוכך, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מעבירים חמאה לקערה, שומרים מחבת.
מפזרים צדפות עם מלח, פלפל, ו 1/2 כפית טימין; להוסיף למחבת שמורה לבשל עד אטום רק במרכז, על 1 1/2 דקות לכל צד.
מוסיפים שאלוט, אגוזי לוז, ונותר 1 כפית טימין למחבת; מערבבים 30 שניות.
מוסיפים חמאה משחימים וחומץ; מערבבים כדי להתמזג. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
מחלקים גרגיר הנחלים בין 2 צלחות. למעלה עם צדפות וכפית ויניגרט חם מעל.