קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות פילו פריכות עם רמולד

צדפות פילו פריכות עם רמולד
, המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 357 קלוריות. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם מלח ופלפל, עירית, גרגירי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צדפות מטוגנות עם ררמולייד פיקנטי, צדפות מטוגנות עם רוטב עגבניות, ו פאי סיר סלמון פריך עם פילו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוציאים את הקליפה מהביצה וקוצצים אותה או מעבירים אותה דרך החורים הגדולים של פומפיה. מקציפים את הקרם פרש לפסגות בינוניות ומוסיפים את הביצה, העירית, הצלפים ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרשקרם פרש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
1
מערבבים את המים לקמח הטמפורה ומכניסים למקרר. מוציאים את הצדפות ומניחים בצד. שמרו מחצית מהקליפות להצגה וקרצפו אותן נקיות. על משטח עבודה נקי, לפרוס את פילו מגורר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מחממים את השמן הצמחי בסיר בינוני ל -350 מעלות צלזיוס. (כדי לבדוק ללא מדחום, זרוק כמות קטנה של בלילת הטמפורה לשמן-הוא אמור לרחוש במהירות לעלות לפני השטח.) כוונן את המבער כדי לשמור על טמפרטורה קבועה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
עבודה עם צדפה 1 בכל פעם, לחפור בקמח, לטבול בתערובת טמפורה, ולאחר מכן להתגלגל פילו מגורר כדי לכסות לחלוטין. מטגנים את הצדפות, הופכים אותן מדי פעם במזלג, עד להשחמה קלה. בעזרת כף מחוררת מעבירים אותם לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
על מגש גדול מספיק כדי להכיל את כל הצדפות, יוצרים מצע של מלח סלעים, גרגירי פלפל ואצות ים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מלח סלעיםמלח סלעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
אצותאצות
5
הניחו את הקליפות הנקיות על המגש, כף כף של הרמולייד לכל אחת מהן, ועליה צדפה.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)