צדפות פילו פריכות עם רמולד
, המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 357 קלוריות. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם מלח ופלפל, עירית, גרגירי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צדפות מטוגנות עם ררמולייד פיקנטי, צדפות מטוגנות עם רוטב עגבניות, ו פאי סיר סלמון פריך עם פילו (מתכונים דומים).
הוראות
מוציאים את הקליפה מהביצה וקוצצים אותה או מעבירים אותה דרך החורים הגדולים של פומפיה. מקציפים את הקרם פרש לפסגות בינוניות ומוסיפים את הביצה, העירית, הצלפים ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מערבבים את המים לקמח הטמפורה ומכניסים למקרר. מוציאים את הצדפות ומניחים בצד. שמרו מחצית מהקליפות להצגה וקרצפו אותן נקיות. על משטח עבודה נקי, לפרוס את פילו מגורר.
מחממים את השמן הצמחי בסיר בינוני ל -350 מעלות צלזיוס. (כדי לבדוק ללא מדחום, זרוק כמות קטנה של בלילת הטמפורה לשמן-הוא אמור לרחוש במהירות לעלות לפני השטח.) כוונן את המבער כדי לשמור על טמפרטורה קבועה.
עבודה עם צדפה 1 בכל פעם, לחפור בקמח, לטבול בתערובת טמפורה, ולאחר מכן להתגלגל פילו מגורר כדי לכסות לחלוטין. מטגנים את הצדפות, הופכים אותן מדי פעם במזלג, עד להשחמה קלה. בעזרת כף מחוררת מעבירים אותם לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח.
על מגש גדול מספיק כדי להכיל את כל הצדפות, יוצרים מצע של מלח סלעים, גרגירי פלפל ואצות ים.
הניחו את הקליפות הנקיות על המגש, כף כף של הרמולייד לכל אחת מהן, ועליה צדפה.