קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות פלורנטין

צדפות פלורנטין
צדפות פלורנטין דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 86 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ צדפות, גבינת פרמזן, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו צדפות פלורנטין, צדפות פלורנטין אפויות, ו ביצה פלורנטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
להסיר ולהשליך נובע תרד. לשטוף עלים; לטפוח יבש. מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שליש תרד; לטגן 1 דקה או עד נבול. תניח בצד. חזור על הנוהל פעמיים. קוצצים תרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף שאלוט ו 1 שן שום טחון; לטגן עד מכרז. מערבבים בתרד 1/8 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
שלב 1 מיץ צדפות כף עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
6
מערבבים הנותרים מיץ צדפות, מיץ לימון, ו 1/2 כפית שום בסיר; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 1 דקה. מערבבים בתערובת קורנפלור. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה. מערבבים הנותרים 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מערבבים פירורי לחם, גבינה, מרגרינה מותכת, ונותר 1 כפית שום.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
8
גרדו סכין בין צדפות וקונכיות כדי לשחרר בשר; הניחו צדפים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים צדפות במסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
מפזרים מלח רוק בשני 15 - x 10-x 1-אינץ מחבתות ג ' לירול; לארגן פגזים שמורים על מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
11
מניחים 1 צדפה בכל צדף פגז. למעלה עם תערובת תרד; טפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מפזרים תערובת פירורי לחם. מטאטאים 3 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה