קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

צורות מצחיקות עם רוטב כבש: ראגו סטרנגוזה

צורות מצחיקות עם רוטב כבש: ראגו סטרנגוזה
צורות מצחיקות עם רוטב כבש: ראגו סטרנגוזה דורש כשעתיים ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -32 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 620 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 2.41 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם עלי רוזמרין, בשר כבש, יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 69% . ציון זה טוב. נסו את דום כבש ביריאני , קארי כבש טחון , ואת כבש רנדנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, שלבו את הרוזמרין, הבצל ושומן החזיר, תוך ערבוב יסודי בעזרת הידיים או גב כף עד לקבלת משחה. עבדו במהירות כדי למנוע העלאת טמפרטורת השומן והמסתו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במחבת בעלת תחתית עבה, חממו את תערובת עשבי התיבול, הבצל והשומן עד שהבצל שקוף והרוזמרין ריחני. תבלו את קוביות הכבש במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים בשומן, לאחר מכן הוסיפו את היין ובשלו על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בשר כבשבשר כבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש קטנה, סגור, כ-90 דקות, עד שהטעמים מתמזגים והבשר מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
בינתיים, הכינו את הפסטה לפי המתכון וגלגלו אותה לעיגול דק ביותר במכונת גלגול פסטה. בעזרת סכין חיתוך, חתכו את הפסטה לצורות לא אחידות ותנו לה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 6 דקות, עד שהיא רכה אך אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
סננו את הפסטה והוסיפו אותה למחבת עם ראגו הטלה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
ערבבו על אש גבוהה במשך דקה אחת, לאחר מכן חלקו באופן שווה בין 4 קערות פסטה חמות. פזרו מעל פקורינו מגורר והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
על קרש עץ, מניחים את הקמח בגבעה. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את חלבוני הביצה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מוסיפים את המים, מעט בכל פעם, תוך כדי ערבוב הקמח והמים בעזרת מזלג. בעזרת שתי הידיים, לושו את הבצק לכדור, תוך הוספת קמח לפי הצורך, עד לקבלת בצק חלק וגמיש. מניחים את הבצק מתחת לקערה הפוכה ומניחים לו לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון