קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

צורות מצחיקות עם רוטב כבש: ראגו סטרנגוזה

צורות מצחיקות עם רוטב כבש: ראגו סטרנגוזה
צורות מצחיקות עם רוטב כבש: ראגו סטרנגוזה דורש כשעתיים ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -32 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 620 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 2.41 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם עלי רוזמרין, בשר כבש, יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 69% . ציון זה טוב. נסו את דום כבש ביריאני , קארי כבש טחון , ואת כבש רנדנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, שלבו את הרוזמרין, הבצל ושומן החזיר, תוך ערבוב יסודי בעזרת הידיים או גב כף עד לקבלת משחה. עבדו במהירות כדי למנוע העלאת טמפרטורת השומן והמסתו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
במחבת בעלת תחתית עבה, חממו את תערובת עשבי התיבול, הבצל והשומן עד שהבצל שקוף והרוזמרין ריחני. תבלו את קוביות הכבש במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים בשומן, לאחר מכן הוסיפו את היין ובשלו על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בשר כבשבשר כבש
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש קטנה, סגור, כ-90 דקות, עד שהטעמים מתמזגים והבשר מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בינתיים, הכינו את הפסטה לפי המתכון וגלגלו אותה לעיגול דק ביותר במכונת גלגול פסטה. בעזרת סכין חיתוך, חתכו את הפסטה לצורות לא אחידות ותנו לה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 6 דקות, עד שהיא רכה אך אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
סננו את הפסטה והוסיפו אותה למחבת עם ראגו הטלה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
ערבבו על אש גבוהה במשך דקה אחת, לאחר מכן חלקו באופן שווה בין 4 קערות פסטה חמות. פזרו מעל פקורינו מגורר והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
9
על קרש עץ, מניחים את הקמח בגבעה. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את חלבוני הביצה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
10
מוסיפים את המים, מעט בכל פעם, תוך כדי ערבוב הקמח והמים בעזרת מזלג. בעזרת שתי הידיים, לושו את הבצק לכדור, תוך הוספת קמח לפי הצורך, עד לקבלת בצק חלק וגמיש. מניחים את הבצק מתחת לקערה הפוכה ומניחים לו לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)