מרק ערמונים צלוי עם קרם טימין
מרק ערמונים קלוי עם קרם טימין נטול גלוטן, וקמאיות מרק. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 150 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, גזר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: קרם של מרק ערמונים, מרק ערמון עם קרם גראפה, ו דלורית צלויה ומרק ערמונים.
הוראות
מניחים ערמונים על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 15 דקות.
מניחים ערמונים בקערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים בצל, גזר, ושמן על מחבת; לזרוק ירקות מעיל.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים לערמונים; מערבבים במרק.
יוצקים חצי תערובת מרק לתוך בלנדר; להתמזג עד חלקה.
יוצקים תערובת פריד לתוך תנור הולנדי. חזור על הנוהל עם תערובת מרק שנותר. מערבבים 1/2 כפית מלח ופלפל.
מניחים מחבת על חום בינוני-גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מניחים קרם בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
להוסיף 1/8 הנותרים מלח כפית; להכות במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). מצקת על 3/4 כוס מרק לתוך כל אחד 10 קערות; העליון כל מנה עם כ 1 כף קרם.