קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי

צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי
צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, גבינת ברי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. . נסו צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי, כריכי רוסטביף עם בצל מזוגג בלסמי וגבינה כחולה, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בשר בקר, רוטב ווסטרשייר, סטייק מונטריאול תיבול יחד בקערה. בשר במרינדה בעת הכנת פריטים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק מונטריאול תיבולסטייק מונטריאול תיבול
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים שמן זית במחבת מעל חום גבוה. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד חום זהוב, כ -15 דקות; מוסיפים חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור. להפחית את החום נמוך לבשל את תערובת הבצל בבית רתיחה עד שיש מעט נוזלים הנותרים ואת התערובת היא סירופ-כמו במרקם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים גריל חיצוני ל 400 מעלות F (200 מעלות C) ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר חתיכות סטייק מן המרינדה ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מערבבים בשר בקר ושמן קנולה בקערה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מבשלים את פרוסות הבשר על הגריל החם, פונה לעתים קרובות, עד שהם מתחילים המשרד והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, 4 עד 6 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מסדרים לחמניות על תבנית אפייה. כפית בצל לתוך החלק התחתון של לחמניות סנדוויץ'; להוסיף בשר בקר. בשר בקר עם גבינת ברי.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מחממים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות