קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צלי Monkfish במרק סאקה

צלי Monkfish במרק סאקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Monkfish צלוי מרק סאקה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 364 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו קישוטים שמורים של דגי הנזיר מהדגים למטה, בצל ירוק, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סאקי קיץ סנגריה: קוקטייל סאקי קל ומרענן, סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר, ו רום וסאקה ותפוחים ומסיבה! יום למען המדינה.

הוראות

1
בסיר, לכסות את הלפת עם מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הלפת הם מכרז, על 20 דקות; לנקז, הזמנה 1/4 כוס של נוזל הבישול ואת זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מעבירים את הלפת, זנגביל ונוזל בישול לבלנדר, מוסיפים את החמאה ואת מחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל לבן ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
לפתלפת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בסיר, לשלב את קישוטי הדגים עם מים, סאקה, שום, ג ' ינג ' ר בצל ירוק ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. מסננים את המרק דרך מסננת בסדר ולהחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
לטאטא במיסו ו 1 כפית של רוטב סויה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
במחבת קטנה, לשלב את הפטריות עם 2 כפות של מרק סאקה ואת הנותרים 1 כפית רוטב סויה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד הפטריות רכות, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
במחבת גדולה וחסינה, מחממים את השמן. מתבלים את דג הנזיר במלח, פלפל לבן ופלפל סצ ' ואן ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
MonkfishMonkfish
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הדגים למחבת ומבשלים על חום גבוה עד הזהב על 3 צדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הדגים כ -5 דקות, עד ששיפוד מתכת מוכנס במרכז מרגיש חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
להעביר את דג הנזיר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
12
חותך את הדג בעובי 1/3 אינץ'. מחממים את מרק הסאקי ומכניסים אותו לקערות רדודות. כפית מחית לפת לתוך הקערות, העליון עם דגים ופטריות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לפתלפת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קישוטים שמורים של דג הנזיר מהדגים למטה (אודותקישוטים שמורים של דג הנזיר מהדגים למטה (אודות12 כפיות אבקת שוםג'ינג'ר טרי קצוץג'ינג'ר טרי קצוץ12 כפיות אבקת שוםפרוס זנגביל טריפרוס זנגביל טרי2שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק12 כפיות אבקת שוםמיסו לבן או בלונדינימיסו לבן או בלונדיני680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מותני monkfish-trimmed של ממברנות חיצוניות, trimmings שמורותמותני monkfish-trimmed של ממברנות חיצוניות, trimmings שמורות2חתיכות טופי הית' ברפלפל סצ'ואן מרוסקפלפל סצ'ואן מרוסק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני4שרימפס וורידיםמלח ופלפל לבן טחון טרימלח ופלפל לבן טחון טרי1בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.honshimeji (פטריות אשור), גזוז, או פטריות שיטאקה, פרוס דקhonshimeji (פטריות אשור), גזוז, או פטריות שיטאקה, פרוס דק2חתיכות טופי הית' בר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לפת, קלופים וחותכים 1 1/2 אינץ ' גושיםלפת, קלופים וחותכים 1 1/2 אינץ ' גושים12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.