קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

צלעות ברביקיו הויסין

צלעות ברביקיו הויסין
מתכון צלעות ברביקיו הויסין מוכן בעוד כ-7 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. במנה עיקרית זו יש 1066 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חום גריל: שום נמוך, מגורען, צלעות חזיר סנט לואיס לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, רוטב ברביקיו הויסין, ו רוטב ברביקיו הויסין (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את לשפשף, לערבב יחד סוכר חום, מלח, אבקת 5-spice, פלפל סצ ' ואן, פלפל לבן, ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כָּתֵףכָּתֵף
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את הממברנה מהחלק האחורי של המדף, לקצץ את הצלעות של עודף שומן. לשפשף כל מדף בנדיבות עם לשפשף. לעטוף צלעות בנייר כסף או במקום במיכל גדול ולאחסן במקרר לילה (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הסר את הצלעות מהמקרר בעת הכנת המעשן או הגריל. אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית וייצור עשן, מניחים את הצלעות במעשן או גריל, צד בשר למעלה, ועשן עד הצלעות יש עיקול קל כאשר הרים מקצה אחד, 5 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
בשעה 1/2 האחרונה של בישול, למרוח את החלק העליון של כל מדף עם רוטב ברביקיו ולהמשיך לעשן כדי caramelize רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
הסר מעשן, פרוסה, ומגישים.

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו בתפריט? נסה זיווג עם יין זינפנדל ורוזה. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טורף זינפנדל. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
קרנבור בעל גוף מלא זינפנדל הוא עסיסי, נועז, גדול וטעים, שמציע רמזים של תבלין עם מגע חלק לחיך מלא. טעמי פירות כהים אינטנסיביים של אוכמניות, שזיף ו boysenberry מתאימים עם הערות של מוקה, שוקולד מרי, פלפל שחור ותבלינים אפייה. טעמים של וניל ושקדים קלויים משתהים עם גימור ארוך וחלק.