צלעות החזיר הכי טובות של אמא
צלעות החזיר הטובות ביותר של אמא הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 944 אוהדים. אם יש לכם ביצים, שמן צמחי, אבקת בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה מרהיב. נסו Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה רדודה או צלחת עוגה, לטאטא ביצים עם אבקת שום ואבקת בצל.
מניחים פירורי קרקר על צלחת נפרדת.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. טובלים צלעות חזיר לתוך הביצה, ואז לוחצים בפירורי קרקר למעיל. מטגנים בשמן החם במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, רק עד חום זהוב.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, הופך פעם אחת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.