קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות החזיר של מקס ואלי זוסמן עם צ'אטני תפוחים

צלעות החזיר של מקס ואלי זוסמן עם צ'אטני תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: צ'אטני התפוח של מקס ואלי זוסמן, צלעות חזיר עם בלקברי-צ'אטני תפוחים, ו צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים.

הוראות

1
כדי להפוך את המלח, בסיר גדול, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים עד מומס. מערבבים את הגבעולים, גרגרי פלפל, וזרעי כוסברה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מוסיפים כ-2 ליטרים של קרח ומערבבים כדי להמס. מקררים עד מקורר לחלוטין, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
מוסיפים את צלעות החזיר למלח ומשקל למטה עם צלחות או שימורים כבדים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
בואו מלח במקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
הסר את chopsand להתייבש עם מגבות נייר.
7
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני הבישול (זה יעזור צלעות לבשל באופן שווה לאורך).
8
במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית. כאשר השמן חם, לצרוב את הצלעות עד שהם משחימים יפה משני הצדדים, על4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את החמאה למחבת, מפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה, ונותנים לחמאה להמיס. באמצעות כפית גדולה, לטחון את הצלעות עם חמאה כל הזמן במשך כ 5 דקות, הטיית המחבת לפי הצורך, ושימוש מלקחיים כדי להפוך את הצלעות על כל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את עשבי התיבול ואת ציפורן השום במהלך 2 או 3 הדקות האחרונות של בישול כדי להחדיר את מיצי המחבת עם הטעמים שלהם. מבשלים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל קוצצים הרחק מאוגרי עצם 125 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להעביר את הצלעות למגש, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
כדי לשרת, לגלף את הבשר את העצם לפרוסות עבות. סדר את הפרוסות על צלחות ארוחת ערב. מערבבים כל מיצים שנותרו על המגש לתוך pansauce טפטוף מעל. כפית קצת צ ' אטני על גבי או יחד ולהגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'