צלעות החזיר של מקס ואלי זוסמן עם צ'אטני תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: צ'אטני התפוח של מקס ואלי זוסמן, צלעות חזיר עם בלקברי-צ'אטני תפוחים, ו צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים.
הוראות
כדי להפוך את המלח, בסיר גדול, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים עד מומס. מערבבים את הגבעולים, גרגרי פלפל, וזרעי כוסברה ולהסיר מהחום.
מוסיפים כ-2 ליטרים של קרח ומערבבים כדי להמס. מקררים עד מקורר לחלוטין, על 2 שעות.
מוסיפים את צלעות החזיר למלח ומשקל למטה עם צלחות או שימורים כבדים.
בואו מלח במקרר במשך 24 שעות.
הסר את chopsand להתייבש עם מגבות נייר.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני הבישול (זה יעזור צלעות לבשל באופן שווה לאורך).
במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית. כאשר השמן חם, לצרוב את הצלעות עד שהם משחימים יפה משני הצדדים, על4 דקות לכל צד.
מוסיפים את החמאה למחבת, מפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה, ונותנים לחמאה להמיס. באמצעות כפית גדולה, לטחון את הצלעות עם חמאה כל הזמן במשך כ 5 דקות, הטיית המחבת לפי הצורך, ושימוש מלקחיים כדי להפוך את הצלעות על כל 2 דקות.
מוסיפים את עשבי התיבול ואת ציפורן השום במהלך 2 או 3 הדקות האחרונות של בישול כדי להחדיר את מיצי המחבת עם הטעמים שלהם. מבשלים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל קוצצים הרחק מאוגרי עצם 125 מעלות.
להעביר את הצלעות למגש, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
כדי לשרת, לגלף את הבשר את העצם לפרוסות עבות. סדר את הפרוסות על צלחות ארוחת ערב. מערבבים כל מיצים שנותרו על המגש לתוך pansauce טפטוף מעל. כפית קצת צ ' אטני על גבי או יחד ולהגיש מיד.