צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב אדום חמוץ-מתוק
והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 270 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, צלעות חזיר צלעותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, ו צלעות חזיר חמוצות ומתוקות.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
מבשלים בייקון בסיר כבד ברוחב 4 עד 5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, ולהעביר עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. למדוד שומן, אם פחות מ 2 כפות, להוסיף מספיק שמן צמחי להביא סך 2 כפות.
לחמם שומן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מוסיפים כרוב ולהפוך עם מלקחיים עד מצופה בשומן. מערבבים בחומץ יין אדום, מים, סוכר, זרעי קימל, מלח 3 / 4tespoon, ו 1/4 כפית פלפל וכרוב צמה על חום נמוך בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 25 עד 35 דקות.
בינתיים, לטפוח 2 צלעות חזיר יבש ומפזרים את שני הצדדים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך הכל).
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז צלעות מתובל חום, מתהפך פעם אחת, 5 דקות בסך הכל, ולהעביר למחבת אפייה רדודה (1 אינץ עמוק). העונה שנותרה 2 צלעות וחום בשמן הנותרים במחבת באותו אופן, העברה לתבנית אפייה. צלעות צלויות בתנור עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך מרכז קוצצים (לא לגעת עצם) רושם 63°, 5 עד 8 דקות.
בינתיים, מערבבים חצי בייקון לכרוב, ואז קוצצים דק את הבייקון שנותר לפיזור.
תן לצלעות לעמוד במחבת, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות.
מגישים צלעות על כרוב, עם כל מיצי פאן כפיות מעל ומפזרים בייקון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.