והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 270 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, צלעות חזיר צלעותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, ו צלעות חזיר חמוצות ומתוקות.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים בייקון בסיר כבד ברוחב 4 עד 5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, ולהעביר עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. למדוד שומן, אם פחות מ 2 כפות, להוסיף מספיק שמן צמחי להביא סך 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לחמם שומן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים כרוב ולהפוך עם מלקחיים עד מצופה בשומן. מערבבים בחומץ יין אדום, מים, סוכר, זרעי קימל, מלח 3 / 4tespoon, ו 1/4 כפית פלפל וכרוב צמה על חום נמוך בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
חומץ יין
מתכון לפיצוצ'רי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
בינתיים, לטפוח 2 צלעות חזיר יבש ומפזרים את שני הצדדים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז צלעות מתובל חום, מתהפך פעם אחת, 5 דקות בסך הכל, ולהעביר למחבת אפייה רדודה (1 אינץ עמוק). העונה שנותרה 2 צלעות וחום בשמן הנותרים במחבת באותו אופן, העברה לתבנית אפייה. צלעות צלויות בתנור עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך מרכז קוצצים (לא לגעת עצם) רושם 63°, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, מערבבים חצי בייקון לכרוב, ואז קוצצים דק את הבייקון שנותר לפיזור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
8
תן לצלעות לעמוד במחבת, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים צלעות על כרוב, עם כל מיצי פאן כפיות מעל ומפזרים בייקון.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.