צלעות חזיר מטוגנות ברוטב סיידר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלעות חזיר מטוגנות עם סיידר יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 810 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, גבעול סלרי, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מטוגנות ברוטב סיידר, ארוחת ערב: צלעות חזיר צלויות סיידר קשה, ו נתחי חזיר צלויים סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מוסיפים חזיר למחבת ו sauté עד חום, על 3 דקות לכל צד. באמצעות מלקחיים, להעביר חזיר לצלחת.
מוסיפים בצל, סלרי ועלה דפנה למחבת. Sauté עד בצל הם זהובים, על 6 דקות.
מוסיפים סיידר ומרתיחים עד שהרוטב מופחת מעט, כ -6 דקות. להחזיר חזיר וכל מיצים שהצטברו למחבת. מבשלים רק עד מבושל דרך, כ -3 דקות עבור צלעות ללא עצמות ו -5 דקות עבור צלעות עצם. מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.