צלעות חזיר מתובלות במרינדה
הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם סוכר חום, רוטב צ'ילי, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צלעות חזיר מתובלות במרינדה, צלעות חזיר במרינדה, ו צלעות חזיר ברוטב סויה (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית גדולה resealable, מערבבים יחד את רוטב הסויה, מיץ לימון, סוכר חום, רוטב צ ' ילי, ואבקת שום..
מניחים את צלעות החזיר לתוך התיק, בזהירות לאטום את התיק, ומרינדה במשך 6-12 שעות במקרר. הפוך את השק על כמחצית הדרך.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
מסדרים צלעות חזיר על הסבכה משומנת קלות, ומבשלים 5 עד 7 דקות בכל צד, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה 145 מעלות F (63 מעלות C).