קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר

צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר
צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם צלעות חזיר, זנגביל, אגסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, - שזה לא ניתן לאילתור. נסו צלעות חזיר עם אגס ורוטב ג'ינג'ר, צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס, ו צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס מן הבישול האיטי Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלח את צלעות החזיר ולהבקיע את השומן: מלח את צלעות החזיר היטב ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה קוצץ את כל הירקות והאגס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2
לעשות כמה חתכים בשכבת השומן החיצונית של צלעות החזיר, כל הדרך עד הבשר, כדי למנוע מהם להתכרבל כאשר אתה מבשל אותם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לצרוב את הצלעות: עבודה בקבוצות כדי לא קהל המחבת, כאשר השמן חם, ללטף את צלעות חזיר יבש עם מגבות נייר ולהניח אותם במחבת. לצרוב את הצלעות עד להשחמה יפה, על 3-5 דקות תלוי כמה חם הצורב שלך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להפוך את צלעות החזיר על ולצרוב בצד השני במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
6
סיים לבשל את צלעות החזיר: ואז להנמיך את החום ולבשל עד הסוף, 5 עד 15 דקות, בהתאם לעובי הצלעות. זכור שאתה כבר לא צריך לבשל חזיר עשוי היטב. הטמפרטורה המינימלית המומלצת לבשר חזיר מבושל היא עכשיו 145 ° F בארה " ב (השתמש בבדיקת האצבע לבשר אם אין לך מדחום בשר.)
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
צלעות חזירצלעות חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
כאשר נעשה זאת, להסיר את צלעות החזיר מהמחבת לצלחת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
Sauté שאלוט, זנגביל בחמאה, ולאחר מכן להוסיף אגס: כאשר בשר חזיר נעשה, להסיר את כל אבל 1 כף השמן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את החמאה, שאלוט וג ' ינג ' ר וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
מבשלים את זה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את האגס הקצוץ ולזרוק לשלב. תבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
הוסף מלאי, חומץ, דבש, להפחית: 
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
מוסיפים את ציר העוף, חומץ ודבש ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מרתיחים במרץ עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, על 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
13
כבה את החום והוסף את הרוזמרין ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
14
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
15
מגישים את צלעות החזיר עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.