צלעות כבש מתובלות ואפונה מרוסקת
צלעות כבש מתובל ואפונה מרוסקת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 93 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 817 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם צלעות כבש, שמן זית, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבש צלוי t-עצמות עם תפוחי אדמה מנופצים ואפונה, צלעות כבש עם פירה אפונה ונענע, ו צלעות כבש מתובלות.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.מתבלים את הצלעות עם אבקת קארי, 3/4 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל. עבודה בקבוצות, חום את הצלעות במחבת, 2 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה. צלי כדי doneness הרצוי, 4 עד 6 דקות עבור בינוני-נדיר.לחסל מחבת.
חום שנותר שמן על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את האפונה ומרסקים בעדינות עם החלק האחורי של מזלג או מחית תפוחי אדמה. מבשלים עד מחומם דרך.
הסר מחבת מחום ומערבבים את מיץ לימון, נענע, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מגישים עם כבש ופיתה לחם.טיפ: כל סוג של צלע כבש -- צלע (מוצגת), ירך, או כתף -- יעבוד במתכון הזה. אם אתה בוחר צלעות כתף, לתכנן לבשל רק אחד לאדם, שכן הם בשרניים יותר מהאחרים.