קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

צלעות קצרות טוסקנה מטוגנות

צלעות קצרות טוסקנה מטוגנות
צלעות קצרות מטוגנות טוסקנה היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גזר חתוך בינוני, צלעות בקר קצרות, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות.

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 163°. בתנור הולנדי 8 ליטר, מחממים 2 Tbs. של השמן מעל חום בינוני. מתבלים את הצלעות עם 2 כפית. מלח ו-1 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים מחצית הצלעות לסיר (או רבים ככל שיתאימו ללא חפיפה), ומבשלים, פונה עם מלקחיים, עד השחמה יפה מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מעבירים את הצלעות למגש וחוזרים עם הצלעות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
יוצקים את כל אבל שכבה דקה של שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
הוסף את 1 Tbs הנותרים. שמן, גזר, בצל ושומר למחבת. עונה עם 1/2 כפית. מלח. מבשלים, בוחשים ומגרדים את כל פיסות השחמה בתחתית המחבת, עד שהירקות רכים ומשחימים קלות, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים את הקורנית, שום, פפריקה, כוסברה, אנשובי, ומבשלים, ערבוב, עד מופץ היטב וריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
יוצקים 1/2 כוס היין האדום לתוך הסיר ומבשלים, תוך ערבוב לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר, עד הנוזל מצטמצם כ 2 Tbs., בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להעביר את כל הצלעות (וכל מיצים שהצטברו) בחזרה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
יוצקים 1-1 / 2 כוסות מים, עגבניות, מרק בשר, ונותר 1/2 כוס יין אדום על הצלעות באמצעות מלקחיים, לסדר את הצלעות באופן שווה ככל האפשר ולא יותר משתי שכבות עמוקות.להביא את הנוזל לרתיחה, לכסות, ולשים את הסיר בתנור. קוק, הפיכת הצלעות עם מלקחיים על כל 40 דקות, עד שהם מזלג מכרז, על 2-3/4 שעות. (הבשר עשוי ליפול את רוב העצמות על באמצע הבישול; זה לא אומר כי הצלעות הן מכרז לחלוטין.) מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מגישים את הצלעות עם הרוטב כפית מעל, זרועים פטרוזיליה קצוצה. הפוך טיפים קדימה עדיף לצלות צלעות קצרות ביום (או לפחות כמה שעות) קדימה מכמה סיבות. ראשית, זה מאפשר לך לצנן את הרוטב כך שהוא יכול להיות defatted ביסודיות. בנוסף, הטעמים משתפרים רק עם הזמן. לחמם, לסדר את הבשר בנוחות בתבנית אפייה, לכסות בנייר כסף, ולשים בתנור 177°. לחמם את הרוטב על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
קלוריות
1
450, שומן
2
25, קלוריות שומן
1
220, שומן רווי
2
8, חלבון
3
35, שומן חד רווי
4
11, פחמימות
5
630, כולסטרול
6
85, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.