המתכון בצפון המדינה צ'ילי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו הקרקע צ'ילה דה arbol, קורטוב של שיני קרקע, פתיתי צ' ילה חאלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מרק מינסטרונה בצפון, עוגת חמאת בוטנים בצפון המדינה שוקולד, ו 6th תחרות צ'ילי שנתית: ערך # 3 - Titletown Tailgate צ' ילי + תפריט שבועי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הבשר: לפחות 1 יום לפני ההגשה צ ' ילי, לחתוך את הבשר משוק הבשר. (שמור את העצמות כדי להפוך את מלאי בשר.) אתה צריך על 3 קילו (1.5 ק " ג) בשר.
מניחים אותם על תבנית אפייה להקפיא עד שהם semisolid, על 1 שעה. בקבוצות, לעבד את הבשר במעבד מזון עד שהוא קצוץ גס. (אם אתה בר מזל לחיות ליד קצב אומן, לשאול אותם העצם לטחון את בשר בקר שוק עם להב "צ ' ילי" גס.)
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מחממים אותם, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני גבוה רק עד שהמים רותחים. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד השעועית בקושי מכרז, על 1 1/2 שעות, בהתאם לטריות של השעועית. במהלך 30 הדקות האחרונות, מוסיפים את המלח לסיר.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסננים את השעועית ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
6
הפוך את הצ ' ילי: בינתיים, לחמם 2 כפות שמן בתנור הולנדי כבד על חום בינוני גבוה. ב 2 או 3 קבוצות, מוסיפים את הבשר במרינדה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא צרוב, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבשר לקערה, משאיר את השומן בסיר.
מוסיפים מים חמים לצ ' ילי אם הוא מאיים להיצמד לסיר, ומערבבים בשעועית במהלך השעה האחרונה. מתבלים במלח ועוד פתיתי אורפה צ ' ילה. אם אתה אוהב צ 'ילי חריף מאוד, להוסיף עוד הקרקע צ' ילה דה arbol. (הצ ' ילי יכול להיות מקורר, מכוסה ומקורר עד 2 ימים.) כפית אותו לתוך קערות ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.