צ'אודר עוף Poblano גביני
צ'אודר עוף poblano גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 617 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך מלח ופלפל, גבינת צ'דר חדה, צ' יפס טורטייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק עוף Poblano, צ'אודר תירס צלוי Poblano עם עוף ונקניקיות, ו בישול איטי Poblano מרק תירס עם עוף וצ'וריסו.
הוראות
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; מסירים את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז מניחים את הפלפלים חתוכים בצד למטה על תבנית האפייה מוכנה.
מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפלים הושחר ונשרף, כ -5 דקות.
מניחים את הפלפלים המושחרים לקערה, וחותמים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ולהשליך. קוביות הפלפלים הקלויים.
בעוד הפלפלים מתקררים, ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
לטאטא את הקמח, ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 5 דקות. בהדרגה לטאטא את מרק העוף לתוך תערובת הקמח, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד לתערובת עבה וחלק, על 10 דקות.
מערבבים בפלפלים חתוכים לקוביות, עוף קצוץ, תירס, שעועית שחורה, גבינת צ 'דר, וגבינת ג' ק פלפל. מתבלים בכמון, אבקת שום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהגבינה נמסה והמרק חם, כ -10 דקות.
מגישים מפוזרים עם שבבי טורטייה.