ארוחת ערב: מערבבים אורז מטוגן עם רוטב גוצ'וג'אנג
ארוחת הערב מתכון: מערבבים עוגת אורז מטוגן עם רוטב Gochujang מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שיני שום, אבקת צ'ילי קוריאנית, gochujang, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: עוגת אורז מוקפצת עם רוטב גוצ'וג'אנג (Ddeokbokki), ארוחת ערב: שרימפס מוקפץ עם רוטב עגבניות, ו ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם לימון וצ'ילה.
הוראות
מערבבים יחד את המים, gochujang, סוכר, אבקת צ ' ילי, ושום בקערה בגודל בינוני. תניח בצד.
מניחים ווק על חום גבוה. בעת עישון, להוסיף את השמן מערבולת כדי מעיל ווק. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא השחמה קלה ורך, שלוש עד ארבע דקות.
תוסיף את הכרוב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתרכך, כשתי דקות.
מוסיף את עוגות האורז, מוודא להפריד ביניהם כך שהם לא להישאר ביחד. כמו כן להוסיף את עוגות דגים, ורוטב gochujang. מערבבים היטב ולתת לרוטב להפחית עד שהוא מצפה את עוגות האורז, כשתי דקות
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים היטב.
תן לזה להתבשל עוד דקה. בשלב זה עוגות האורז צריך להיות רך.