צ'אטני פירות יבשים
צ'אטני פירות יבשים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 439 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, משמשים, שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'אטני פירות יבשים אדומים, עוגת גבינה ליים עם צ'אטני פירות יבשים טרופיים, ו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו.
הוראות
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר כבד על חום גבוה בינוני עד שהוא מנצנץ ומבשלים את הקינמון, כוכב אניס, וציפורן במשך 1 דקה.
מוסיפים את זרעי החרדל החום וצ ' ילה. כאשר הזרעים פופ וריחני, לאחר כ 30 שניות, להסיר את המחבת מן החום בזהירות להוסיף את מיץ התפוזים סיידר תפוחים. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים את הדובדבנים, התאריכים, הג ' ינג ' ר, משמשים, חמוציות, שומר, זרעי חרדל צהובים וחומץ. במהירות מבשלים את התערובת, חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם ואת הפירות מתרככים ומכרז, על 1 1/2 שעות. מערבבים במלח לפי הטעם.
תן לצ ' אטני להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. Chutney שומר במיכל אטום במקרר במשך 1 שבוע.