קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

צ'אנקי ביף ומרק ירקות

צ'אנקי ביף ומרק ירקות
צ'אנקי ביף ומרק ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שעועית, בצל, כרוב סבוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה יוצא מן הכלל. נסו מרק ירקות צ'אנקי ביף, מרק ירקות גושי, ו מרק ירקות גושי (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים שעועית במים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בקערה בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות, או להשרות מהירה (ראה הערת טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
פט שנקס יבש ומפזרים פלפל ומלח 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
4
שמן חום בסיר כבד 6-8 ליטר רחב מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שוקים חומים (בקבוצות במידת הצורך), פונה, על 6 דקות בסך הכל, ולהעביר עם מלקחיים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
סירסיר
5
מבשלים בצל בשומן שנותר בסיר על אש מתונה, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
7
מוסיפים בשר משחים יחד עם כל מיצים שנצברו בקערה, גזר, 8 כוסות מים, מרק בשר, ונשאר 1/2 כפית מלח ומבשלים, מכוסה, עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
גזרגזר
מיםמים
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הסר את השוקיים עם כף מחוררת ולהעביר ללוח חיתוך. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לחתוך בשר לחתיכות 1 אינץ', השלכת עצמות, ולהחזיר בשר למרק.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כף מחוררתכף מחוררת
9
בינתיים, להרתיח שעועית לימה הנותרים 4 כוסות מים בסיר 4 ליטר, מכוסה, עד רק מכרז, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימהשעועית לימה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
ניקוז במסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
11
לקלף תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1 אינץ', ולאחר מכן להוסיף מרק עם שעועית לימה ועגבניות עם המיץ שלהם ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימהשעועית לימה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מרקמרק
12
מוסיפים כרוב ושעועית ירוקה ומבשלים, חשופים, עד למכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
כרובכרוב
1
* שעועית יכול להיות ספוג עד 12 שעות. * כדי להשרות שעועית מהירה: לכסות שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר 5-6 ליטר ולהביא לרתיחה, חשוף. מרתיחים שעועית, חשופה, 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד, חשוף, 1 שעה. * מרק הוא הטוב ביותר כאשר עשה 1 יום קדימה (לתת טעמים זמן לפתח). מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם, במידת הצורך, רזה עם מים. * מרק מקורר יכול להיות קפוא במיכל אטום 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר