צ'יזבורגר ותבשיל צ' יפס
מתכון צ'יזבורגר וצ' יפס תבשיל יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו צ'יזבורגר ותבשיל צ' יפס, תבשיל צ'יזבורגר וצ' יפס, ו צ'יזבורגר ותבשיל צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. להמס 1 כף. חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד מתרכך, 5 דקות.
הוסף טורקיה, ווסטרשייר ו טימין, ו מוקפץ עד טורקיה מבושל דרך, 10 דקות.
בסיר גדול מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות. חמאה. מערבבים בקמח.
מוסיפים חלב ומבשלים, ערבוב, עד בועות רוטב מתעבה, 8 דקות.
מוסיפים חרדל וגבינת 1/2 כוס; מערבבים עד מומס.
מוסיפים תערובת הודו וברוקולי. מתבלים במלח ופלפל.
ערפל 9-by-13 אינץ ' אפייה צלחת עם ספריי בישול nonstick, להפיץ תערובת בצלחת ומפזרים הנותרים 1 כוס גבינה. למעלה באופן שווה עם צ ' יפס.
אופים עד הגבינה מבעבעת וצ ' יפס הם פריך וזהב, 25 עד 30 דקות.