צ'ימיצ' נגות בקר מטוגנות בשמן עמוק עם גוואקמולה
צ'ימיצ' נגות בקר מטוגנות בשמן עמוק עם גוואקמולה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 1299 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם כמון טחון, בקר טחון, מלח סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. מתכונים דומים: לחמניות בקר מטוגנות בשמן עמוק (מרטבק טלור), טוב יותר מצ'ימיצ' נגות מטוגנות, ו צ'ימיצ' נגות מטוגנות בתנור בריא.
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי עץ או קיסמים עגולים .
פורסים כל אבוקדו לחצי לאורכו, קופצים החוצה זרע להחליק את העור. מרסקים את האבוקדו בקערה ומוסיפים בצל, צ ' ילי, כוסברה, מיץ ליים, עגבניות ושום ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומניחים לשבת במקרר כמה שעות כדי לאפשר שילוב של טעמים.
מניחים טורטיות ומפזרים על כל 1/8 כוס גבינה. התחל לחמם שמן צמחי ל -350 מעלות צלזיוס בטיגון עמוק.
במחבת גדולה מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים בצל עד לשקיפות. למחבת זו מוסיפים בקר טחון, רסק עגבניות, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח סלרי ומלח ופלפל, ומבשלים עד להשחמה. מחלקים את תערובת הבשר לכמויות שוות במחבת. לאחר מכן בעזרת כף מחוררת כדי להשאיר עודפי נוזלים מאחור, העבירו את תערובת הבשר למרכז כל טורטיה וקפלו את הטורטייה לחבילה סגורה ואבטחו בעזרת שיפוד עץ או קיסמים עגולים. מטגנים עמוק צ 'ימיצ' נגות עד להזהבה. (לחלופין, תוכלו לדלג לחלוטין על שלב הטיגון העמוק על ידי סידור חבילות הצ 'ימיצ' נגה על תבנית עם נייר אפייה ולאפות עד שהגבינה נמסה והטורטיות מתחילות להתייצב, בערך 5 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס.)
הסר שיפודים / קיסמים לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרתפי דרגון סט. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -45 דולר.
![מרתפי דרגון סט. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי דרגון סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד שורה של בצירים נהדר בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי סביר האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בוקר קריר, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. נראה כי היינות הם בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.