צ'רי טורטוני
צ'רי טורטוני יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את אלמונדסטוסטולחלוטין, סוכר, יין מרסלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו צ'רי טורטוני, צ'רי טורטוני, ו טורטוני חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בדובדבנים קפואים, להפשיר, הזמנת מיצים. דובדבנים מבשלים, 1/2 כוס סוכר וליקר בסיר כבד 2-3 ליטר, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד דובדבנים רכים, כ 5 דקות.
לטאטא יחד קורנפלור ומים עד בשילוב, ואז לטאטא לתוך תערובת דובדבן ומרתיחים 1 דקה.
העברה לקערה רדודה וצינה, חשופה, 1 שעה.
Pulse 1 שקדים כוס במעבד מזון עד הקרקע דק (לא דופק למשחה).
מעבירים לקערה ומערבבים בפירורי וופל וחמאה במזלג עד לשלב היטב. תערובת פירור פאט באופן שווה על התחתונה ו 1 1/2 אינץ ' בצד של מחבת springform חמאה, ולאחר מכן להקפיא בעת ביצוע מילוי, על 30 דקות.
מקציפים חלבונים ביצה עם הנותרים 1/3 כוס סוכר, שמנת של טרטר, וקמצוץ של מלח בקערת מתכת בינונית להגדיר מעל סיר של מים רותחים באמצעות מיקסר חשמלי כף יד במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות רכות ו רשם מדחום מיידי לקרוא 77°, על 5 דקות.
הסר קערה מן סיר ולהמשיך להכות לבנים עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות, על 2 דקות יותר.
Beat cream עם Marsala בקערה אחרת במהירות בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים באדמה amaretti וחצי של לבנים בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים בלבנים שנותרו ויוצקים לתוך הקרום במחבת, החלקה למעלה.
מסננים דובדבנים בתוך מסננת להגדיר מעל קערה ומיצים מילואים. פיזור דובדבנים באופן שווה על גבי tortoni, ואז מערבולת דובדבנים לתוך tortoni עם קצה של סכין חדה עבור אפקט משובש.
מפזרים העליון של טורטוני עם הנותרים 1/2 כוס שקדים פרוסים קלויים להקפיא, מכוסה באופן רופף, עד המשרד, לפחות 4 שעות.
תן לעמוד במחבת בטמפרטורת החדר 10 דקות כדי לרכך מעט לפני ההגשה. בזהירות להסיר את הצד של פאן, ולאחר מכן לחתוך טורטוני לתוך טריזים ומגישים עם מיצי דובדבן.
* טורטוני יכול להיות קפוא עד 1 שבוע.