צ'אודר צדפה בסגנון רוד איילנד
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 56 דקות . זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא 30 דיאטות. עם ציון של 57% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם Light Clam Chowder , New England Clam Chowder , ו- Island Jam .
הוראות
מחממים את השמן בסיר מרק גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבייקון הקנדי, הבצל והסלרי. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ-6 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הצדפות, מיץ הצדפות, הטימין והמים, לכיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ-30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.