קארמה טובה Schawarman הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 226 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו שום, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו גבינת עיזים קארמה, ירוק של קארמה צ'או עם רוטב קארי, ו מיץ ג'מבה מיץ תפוזים קארמה שייק {חקיין} (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 8 על 12 על ידי מגש אלומיניום 4 אינץ
2
בקערה גדולה, לשלב יוגורט עם שום, בצל, חומץ, פטרוזיליה, אורגנו, מלח, פלפל כמון, פתיתי צ ' ילי אדומים, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
הסר מגש נייר עם עוף לתבנית האפייה. נקב חורים בתחתית נייר כדי לאפשר נוזל עודף לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
12
אופים במרכז התנור
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
במשך 45 דקות עד העוף הוא מוצק ומחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
חותכים פינות של מגש לדחוף את הצדדים של רדיד למטה, כדי לחשוף את הבשר לחום. המשך לבשל עוד 30 דקות או עד הבשר רושם טמפרטורה פנימית של 165 מעלות F. באמצעות מדחום מיידי לקרוא.
בקערה בינונית, לשלב קמח ומלח. באמצעות כף עץ, מערבבים לאט במים, עד שהבצק נוצר. קמח קל לוח נקי ובצק ללוש עד חלקה, כ -10 דקות. מניחים את הבצק בקערה, מכוסה במגבת לחה במשך 20 דקות.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
21
מניחים את הבצק התגלגל על מחבת. להעיף כאשר גבשושיות מורמות מופיעות על פני השטח של הבצק, על 1 עד 2 דקות. מבשלים צד שני עד שהוא הופך זהב. אל תבשל יותר מדי זמן או לחם שטוח יהפוך שביר. מכסים לחם שטוח עם מגבת עד 20 דקות לפני ההגשה.