קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

קדירה צמחונית באביב עם כופתאות עשב קטנות

קדירה צמחונית באביב עם כופתאות עשב קטנות
מתכון קדרת האביב veggie עם כופתאות עשב קטן יכול להתבצע בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 258 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. לך לחנות ותביא קורנפלור, חמאה, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל ארוחת בוקר ירוק באביב ירקות מאוד, כופתאות מאודות צמחוניות, ו מרק עגבניות עם כופתאות עשב.

הוראות

1
כדי להפוך את הכופתאות, לשפשף את הקמח והחמאה יחד כך שזה נראה כמו פירורי לחם. מערבבים את הגבינה, פטרוזיליה ומלח ופלפל לעונה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מחממים את השמן במחבת גדולה או תבשיל flameproof (כ -3.5 ליטר) על חום גבוה, ולאחר מכן לזרוק בצלצלים חצויים. מטגנים במשך 2-3 דקות עד תחילת לרכך ולהפוך חום וזהב במקומות. עכשיו עדיין עובד על חום גבוה למדי, להוסיף את תפוחי האדמה ולצפות עבור אותו אפקט, על 5-7 דקות, ערבוב עם כף עץ ובדרך כלל מזיז את המחבת על קצת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מוסיף את השום, גזר ושומר, ומאפשר כמה דקות בין כל אחד מהם כך שהם מקבלים הזדמנות לשחרר את הטעמים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים את המניה יחד עם רוב היין, ואז מערבבים את הסוכר ורוטב הסויה וחוזרים לרתיחה. מבשלים מכוסה במשך 10 דקות. אם הכנה מראש לפצות עד סוף שלב 2, מגניב להירגע עד חמש שעות. כ -20 דקות לפני שאתה מוכן לשרת, להחזיר לרתיחה, ולהמשיך עם צעד
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מערבבים על 2 כפות מים לתוך תערובת הכופתה כדי ליצור בצק רך. לשבור חתיכות קטנות לעשות 20-25 כופתאות, ואז לעצב לתוך סיבובים על הגודל של עגבניות שרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
6
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ובתי המשפט. מערבבים את הקורנפלור לתוך היין הנותר עד שהוא מומס, ואז מערבבים לתוך התבשיל עד שהוא מתעבה. מביאים לרתיחה, מערבבים היטב ואז בעדינות מניחים את הכופתאות על גבי. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים בעדינות במשך כ -15 דקות עד הכופתאות עלו, והנזיד עשיר ועבה והירקות עדינים להפליא. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
תבשילתבשיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
7
מערבבים את הצ ' ילי ועשבי תיבול יחד בקערה קטנה לפזר על גבי התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ

מרכיבים

100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה בטמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכותחמאה בטמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'דר בוגר, מגורד דקצ'דר בוגר, מגורד דק3(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק3(חוֹרֶף)שמן זית בהירשמן זית בהיר8שאלוט, קלופים וחתוכים לאורך מחציתשאלוט, קלופים וחתוכים לאורך מחצית250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה חדשים, לחתוך בחציתפוחי אדמה חדשים, לחתוך בחצי3שיני שום קלופות, חתוכות לאורך מחציתשיני שום קלופות, חתוכות לאורך מחצית200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר גמדי, מגורד אבל נשאר שלםגזר גמדי, מגורד אבל נשאר שלם2נורות שומר (כ 500 גרם משקל כולל), כל חתך לתוך 8 פלחינורות שומר (כ 500 גרם משקל כולל), כל חתך לתוך 8 פלחי6006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק ירקות רותחים (מריגולד שוויצרי bouillion הוא טוב)מרק ירקות רותחים (מריגולד שוויצרי bouillion הוא טוב)300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יין לבן פירותי, כגון סוביניון בלאן או פינו גריג'יויין לבן פירותי, כגון סוביניון בלאן או פינו גריג'יו1צביטהקמצוץ של סוכר muscovado, אור או כההקמצוץ של סוכר muscovado, אור או כהה1(יכול להיות או להרחיק)רוטב סויה קלרוטב סויה קל200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה, גזוז וחתוך לחצישעועית ירוקה, גזוז וחתוך לחצי250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות ערמונים, חצוי אם גדולפטריות ערמונים, חצוי אם גדול200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)courgettes התינוק, כל חתך לתוך 4 נתחים, או 2 courgettes לחתוך במקלותcourgettes התינוק, כל חתך לתוך 4 נתחים, או 2 courgettes לחתוך במקלות2(יכול להיות או להרחיק)קורנפלורקורנפלור1צ'ילי אדום טרי, זרע קצוץ דקצ'ילי אדום טרי, זרע קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כל עירית חתוכה ופטרוזיליה קצוצהכל עירית חתוכה ופטרוזיליה קצוצה