מתכון קדרת האביב veggie עם כופתאות עשב קטן יכול להתבצע בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 258 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. לך לחנות ותביא קורנפלור, חמאה, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל ארוחת בוקר ירוק באביב ירקות מאוד, כופתאות מאודות צמחוניות, ו מרק עגבניות עם כופתאות עשב.
הוראות
1
כדי להפוך את הכופתאות, לשפשף את הקמח והחמאה יחד כך שזה נראה כמו פירורי לחם. מערבבים את הגבינה, פטרוזיליה ומלח ופלפל לעונה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/4 פאונד פטריות מורל
רוטב חמוציות, להגשה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מחממים את השמן במחבת גדולה או תבשיל flameproof (כ -3.5 ליטר) על חום גבוה, ולאחר מכן לזרוק בצלצלים חצויים. מטגנים במשך 2-3 דקות עד תחילת לרכך ולהפוך חום וזהב במקומות. עכשיו עדיין עובד על חום גבוה למדי, להוסיף את תפוחי האדמה ולצפות עבור אותו אפקט, על 5-7 דקות, ערבוב עם כף עץ ובדרך כלל מזיז את המחבת על קצת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחון
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוז מוסקט טחון או
3
מוסיף את השום, גזר ושומר, ומאפשר כמה דקות בין כל אחד מהם כך שהם מקבלים הזדמנות לשחרר את הטעמים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים את המניה יחד עם רוב היין, ואז מערבבים את הסוכר ורוטב הסויה וחוזרים לרתיחה. מבשלים מכוסה במשך 10 דקות. אם הכנה מראש לפצות עד סוף שלב 2, מגניב להירגע עד חמש שעות. כ -20 דקות לפני שאתה מוכן לשרת, להחזיר לרתיחה, ולהמשיך עם צעד
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מערבבים על 2 כפות מים לתוך תערובת הכופתה כדי ליצור בצק רך. לשבור חתיכות קטנות לעשות 20-25 כופתאות, ואז לעצב לתוך סיבובים על הגודל של עגבניות שרי.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ובתי המשפט. מערבבים את הקורנפלור לתוך היין הנותר עד שהוא מומס, ואז מערבבים לתוך התבשיל עד שהוא מתעבה. מביאים לרתיחה, מערבבים היטב ואז בעדינות מניחים את הכופתאות על גבי. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים בעדינות במשך כ -15 דקות עד הכופתאות עלו, והנזיד עשיר ועבה והירקות עדינים להפליא. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
(ללא תוספת חמאה או חלב)
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
תבשיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
7
מערבבים את הצ ' ילי ועשבי תיבול יחד בקערה קטנה לפזר על גבי התבשיל.