קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות88
מגזין

תבשיל טלה עם בצל ציפולין ותפוחי אדמה

תבשיל טלה עם בצל ציפולין ותפוחי אדמה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל טלה עם בצל ציפולין ותפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 690 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . מתכון ללא חלב זה מגיש 6 ומחירו 4.91 $ למנה . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. גשו לסופר וקנו שיני שום, שוק טלה, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-15 דקות . אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 87% , וזה מדהים. מתכונים דומים: תבשיל טלה עם בצל ציפול ותפוחי אדמה , בצלי ציפולין ממולא , ובצל ציפולין חמוץ מתוק .

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מפזרים את הטלה במלח ופלפל. זורקים את הטלה עם הקמח בקערה גדולה לציפוי. עובדים ב-2 קבוצות, מוסיפים את הטלה לסיר ומבשלים עד להשחמה, כ-10 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הטלה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
שופכים את עודפי השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את השום לאותו סיר ומטגנים על אש בינונית עד לריכוך וריחני, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את היין ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד לצמצום בחצי, תוך ערבוב כדי לגרד את כל החלקים השחומים בתחתית הסיר, כ-5 דקות. מחזירים את הטלה לסיר. מערבבים פנימה את המרק, העגבניות עם המיצים שלהן ורסק העגבניות. מכסים חלקית ומבשלים על בינוני-נמוך עד שהכבש רק רך, תוך ערבוב מדי פעם, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
בינתיים מבשלים את הבצלים בסיר בינוני עם מים רותחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מסננים ומצננים. קולפים את הבצלים וחותכים את קצוות השורשים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים לתבשיל את הבצל, תפוחי האדמה והגזר. מבשלים עד שהכבש והירקות רכים, כ-25 דקות יותר. מתבלים את התבשיל, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
תבשילתבשיל

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. בר Cohn Silver Label קברנה סוביניון עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
BR Cohn Silver Label קברנה סוביניון
BR Cohn Silver Label קברנה סוביניון
תווית הכסף קברנה סוביניון משקפת ערבוב של ענבים שגדלו מכרם BR Cohn Olive Hill Estate וכרמים נבחרים של מחוז סונומה. תווית הכסף שלנו קברנה סוביניון מציעה טעמים עשירים מלאים של פירות יער, קסיס ודובדבן שחור עם רמזים של וניל. מיושן עם עץ אלון צרפתי פרימיום, המוסיף מורכבות ועומק, וכתוצאה מכך תמורה מצוינת לקברנה סוביניון באיכות גבוהה.