קולסלאו אדום, לבן ואוכמניות
קולסלאו אדום, לבן ואוכמניות דורש כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. בתוספת זו יש 257 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חומץ תפוחים, בייקון, בצל ומיונז. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 27% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טאקו כתף חזיר עם יוגורט יווני צ'יפוטלה וקולסלאו , קולסלאו בסגנון הודי וקולסלאו אסייתי עם סלמון אפוי .
הוראות
זורקים את הכרוב, הבצל, הבייקון, האוכמניות, המיונז, החומץ והסוכר בקערה גדולה ומערבבים לציפוי ברוטב. מכסים ומקררים 1 עד 4 שעות.
מערבבים פנימה את הפקאנים ומתבלים במלח ופלפל ממש לפני ההגשה.
מפזרים את הבייקון השמורים, פירות יער ואגוזים.