קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

קונכיות אפויות עם פסטו, מוצרלה ורוטב בשר

קונכיות אפויות עם פסטו, מוצרלה ורוטב בשר
אם יש לך עגבניות משומר, קונכיות פסטה, פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תרד ממולא פגזים עם רוטב בשר, ספגטי ברוטב בשר ומתכון מוצרלה, ו פסטו ופטריות מוצרלה פריכות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שמן תבנית אפייה גדולה (כ 9 על 13 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
במחבת נירוסטה גדולה, מחממים את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. מערבבים את הבשר הטחון ומבשלים, לשבור אותו, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מסננים כל עודף שומן.
6
מוסיפים את העגבניות והמלח למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בפסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפגזים עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
לנקז ולזרוק עם הרוטב. שים חצי הפסטה לתוך צלחת אפייה מוכן העליון עם חצי מוצרלה ו 2 כפות של פרמזן. חזור עם שאר הפסטה, מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
אופים עד מבעבע, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
וריאציה: כמעט כל גבינה רכה יחסית, קלה יהיה טעם טוב כאן. אתה יכול לנסות פונטינה במקום מוצרלה, או אפילו גאודה או Havarti.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
HavartiHavarti
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גאודהגאודה
12
המלצת יין: מנה חזקה זו עם הבשר והעגבניות שלה קוראת ליין אדום אמיץ מאיטליה. הגוף הבינוני של קיאנטי קלאסיקו ריסרבה, טעם דובדבן מיובש, חומציות גבוהה וטאנינים מתונים ימלאו את החשבון בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'