קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

קונכיות עם עגבניות בלסמיות ומוצרלה

קונכיות עם עגבניות בלסמיות ומוצרלה
אם יש לכם פרמזן, עגבניות שרי לארוז, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עגבניות בלסמיות מסוכרות וסלט מוצרלה, פסטה בלסמית עם עגבניות, בזיליקום ומוצרלה טרייה, ו Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבה בלסמית אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל את הפסטה בעקבות הוראות חבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מסננים, שומר כמה כפות מים במחבת. להחזיר פסטה למחבת על חום בינוני ולהוסיף את העגבניות, שמן וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מבשלים 1-2 דקות, ולאחר מכן עונה ומערבבים דרך מוצרלה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מגישים עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן