קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

קורנית מצופה הליבוט עם רוטב פטרוזיליה

קורנית מצופה הליבוט עם רוטב פטרוזיליה
קורנית מצופה הליבוט עם רוטב פטרוזיליה הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: קורנית-וליבוט שומשום מצופה, קורנית- & שומשום מצופה פסיפי הליבוט, ו הליבוט עם פטרוזיליה-רוטב לימון.

הוראות

1
במעבד מזון מיני, לשלב את הפטרוזיליה עם שמן זית, שאלוט ומיץ לימון ולעבד מחית גס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בקערה רדודה, מערבבים את הקמח עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. לחץ 1 כף של עלי הקורנית על הליבוט לדלות בקמח, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
הליבוטהליבוט
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את חתיכות הליבוט ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל, על 3 דקות לכל צד. להפחית את החום עד בינוני אם הדג מקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
4
מעבירים את הליבוט לצלחות ומפזרים את 1 כפית הנותרים של עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
הליבוטהליבוט
5
מגישים עם רוטב פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.