קורנית מצופה הליבוט עם רוטב פטרוזיליה
קורנית מצופה הליבוט עם רוטב פטרוזיליה הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: קורנית-וליבוט שומשום מצופה, קורנית- & שומשום מצופה פסיפי הליבוט, ו הליבוט עם פטרוזיליה-רוטב לימון.
הוראות
במעבד מזון מיני, לשלב את הפטרוזיליה עם שמן זית, שאלוט ומיץ לימון ולעבד מחית גס. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה רדודה, מערבבים את הקמח עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. לחץ 1 כף של עלי הקורנית על הליבוט לדלות בקמח, לנער את העודף.
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את חתיכות הליבוט ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל, על 3 דקות לכל צד. להפחית את החום עד בינוני אם הדג מקבל כהה מדי.
מעבירים את הליבוט לצלחות ומפזרים את 1 כפית הנותרים של עלי טימין.
מגישים עם רוטב פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.