קינוח תפוח מתובל
ניתן להכין את המתכון לקינוח תפוחים מתובל תוך כ-45 דקות . תמורת 33 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלך? מתכון צמחוני זה המבוסס על חלבון ואבוקו מכיל 239 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתכון זה מנות ל-9 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סודה לשתייה, קמח, תמצית וניל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מתאים גם כקינוח. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . טבעות תפוחים לקינוח עם סירופ קרם קינמון ,טארט תפוחים + קרם מאפה מתובל + עוגיות חמאה קינמון , וסיידר תפוחים חם ומתובל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה, הקינמון והמלח.
ערבבו ביצה ותפוחים; הוסיפו לתערובת הקמח וערבבו היטב. הוסיפו את האגוזים.
מעבירים לתבנית אפייה מרובעת בגודל 20 ס"מ מצופה בתרסיס שמן.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
לרוטב, בסיר קטן עם ציפוי מונע הדבקה, ערבבו את הסוכר החום, הקמח והמלח. הוסיפו מים בהדרגה; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. בשלו וערבבו על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. בשלו וערבבו 1-2 דקות נוספות או עד שהתערובת מסמיכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל.
מגישים עם קינוח תפוחים חם.