קינמון מערבולת כיכרות
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו כיכרות מערבולת קינמון. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 112 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 32. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, סודה לשתייה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 12%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: קינמון מערבולת כיכרות, אגוז-מערבולת לימון כיכרות, ו כיכרות קינמון.
הוראות
בקערה גדולה, קרם קיצור ו 1-1 / 2 כוסות סוכר.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה.
מורחים מחצית מהבלילה לשניים משומנים ומקומחים 8 אינץ'. איקס 4-ב. מחבתות כיכר.
שלב קינמון ושאר הסוכר; מפזרים חצי מעל הבלילה.
מורחים עם הבלילה שנותרה; מפזרים את יתרת הקינמון-סוכר.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 50-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטור רוסו ספומנטה אדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![בלטורה רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%