קינמון מערבולת שמנת חמוצה, גבינת שמנת מייפל, תות וקופקייק ארוחת בוקר
המתכון קינמון מערבולת שמנת חמוצה, גבינת שמנת מייפל, תות וקופקייק ארוחת בוקר בייקון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו-15 דקות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת טוסט קינמון תפוחים עם ציפוי שמנת מייפל בייקון, תותים מערבולת שמנת חמוצה ברים, ו עוגת קפה שמנת חמוצה עם שוקולד קינמון מערבולת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו עוגה מיני או מחבת מאפין עם 24 ספינות קאפקייקס מיני או מחבת עוגה בגודל רגיל או מאפין עם 9 ספינות קאפקייקס.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח לקערה בגודל בינוני. תניח את הקערה בצד.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי, עם מצורף משוט, שמנת החמאה והסוכר יחד, על 5 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן להוסיף את וניל ביצה אחת בכל פעם, גירוד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. להפוך את המיקסר למהירות הנמוכה ביותר, ולהוסיף את תערובת הקמח ושמנת חמוצה, לסירוגין בין 2, מתחיל ומסתיים בקמח.
מערבבים את הקינמון והסוכר החום יחד בקערה קטנה ומקפלים ביד לתוך הבלילה. לא לערבב באופן מלא לתוך הבלילה, זה צריך להיות מסוחרר.
מלא 24 ספינות קאפקייקס מיני 1/2 - מלא עם הבלילה ואופים במשך 30 דקות או למלא 9 עוגות בגודל רגיל 3/4-מלא עם הבלילה ואופים במשך 32 דקות, או עד זהב אפוי דרך. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
כדי להרכיב: בנדיבות כפור את החלק העליון של כל קאפקייק עם תערובת גבינת שמנת מייפל. קוצצים את בייקון טורקיה מייפל מזוגג לקוביות בסדר ולחלק באופן שווה בין הקאפקייקס, מפזרים על הזיגוג.
מפזרים את הסוכר מייפל על גבי הבייקון כדי לדמות "חול".
מקציפים את גבינת שמנת וחמאת מייפל בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד משולב באופן מלא. מקפלים פנימה, ביד, את הג ' לי ותותים טריים.
שים את הציפוי לתוך שקית מאפה לחתוך 1/2 אינץ ' מהקצה.
מבשלים את הבייקון על הכיריים למעלה ב 2 מחבת nonstick מצופה תרסיס שמן זית, על חום בינוני, הופך פעם אחת, מוודא בייקון מבושל לחלוטין. הפעל את החום למטה ולחלק את סירופ מייפל בין 2 המחבתות, לטפטף את הסירופ על הבייקון. להמשיך לבשל, להפוך את הבייקון לעתים קרובות, צופה מקרוב כי הסירופ לא לשרוף. אתה רוצה שהבייקון יהיה מצופה בסירופ וקרמל, אבל לא רטוב.