קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קינמון-קרואסון סוכר

קינמון-קרואסון סוכר
גשו לסופר וקנו מים חמים 105º כדי 115º, חמאה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל, לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, ו אפרסק ועוגת קינמון קלויה עם סוכר קינמון # Bundtamonth.

הוראות

1
הקש חמאה לתוך מלבן 10-x 8 אינץ 'על נייר שעווה; צ' יל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
שלב שמרים, 1 כף סוכר, ומים בכוס מדידה נוזלית 2 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
חלב חום ל 105 עד 11
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
שלב תערובת שמרים, חלב חם, הנותרים 2 כפות סוכר, 2 כוסות קמח, הבא 3 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מקציפים את התערובת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה מוסיפים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
8
אגרוף בצק למטה. מכסים בניילון נצמד, וצוננים בבצק 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות, להתגלגל מלבן 24-x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים מלבן חמאה צונן במרכז מלבן הבצק, ומקפלים בזהירות בצק על חמאה. קמצוץ קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
רול בצק לתוך מלבן 18-x 10 אינץ'; לקפל לתוך שלישים, מתחיל עם צד קצר. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
חזור על הליך גלגול וקיפול פעמיים, מצמרר בצק 30 דקות בכל פעם. לעטוף בצק בנייר אלומיניום, וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
מגלגלים מנה 1 למעגל 12 אינץ ' על משטח מקורנן קלות, וחותכים 6 טריזים (לשמור על הבצק שנותר מקורר).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
מגלגלים כל טריז בחוזקה, מתחיל בקצה רחב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מקום, נקודת צד למטה, על מצעי אפייה משומנים, מתעקל בעדינות לחמניות לצורות סהר. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מפזרים פלחי בצק באופן שווה עם תערובת של קינמון טחון וסוכר; להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
18
אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד מוזהב קלות. קרואסונים מגניבים מעט על גיליונות אפייה, ולהעביר מתלים חוט מגניב מגניב. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
שלב אבקת סוכר מנופה וחלב sitrring עד התערובת מגיעה עקביות טפטוף. כפית על קרואסונים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'