קיץ סקווש עז-גבינת פודינג נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר, בצל, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו סושי סקווש גבינת עיזים, קיץ סקווש ברוסקטה עם גבינת עיזים, ו קיץסקווש ממולא בגבינת עיזים ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הדלעת ואת הבצל בסיר גדול
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מספיק מים כדי לכסות אותם. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מכוסה, עד